ΑΡ.ΜΗΤΡ.ΞΕΝΑΓΩΝ 06ΣΞ01226Ε0
Αρχική σελίδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

 

Η δουλειά του ξεναγού είναι να δίνει πληροφορίες για ό,τι αφορά την περιοχή που επισκέπτεστε, για το παρελθόν και το παρόν της, την ιστορία, τις αρχαιότητες, αλλά και για τα φυτά, τα ζώα, τα έθιμα, την αρχιτεκτονική, τις δραστηριότητες των κατοίκων, την παράδοση, ανέκδοτες ιστορίες, την σύγχρονη αγορά και μέρη για διασκέδαση και οποιαδήποτε άλλη ιδιαιτερότητα του τόπου, έως και κουτσομπολιά, και, βέβαια, να απαντάει σε ερωτήσεις και να λύνει απορίες.

Χωρίς να μπορώ να υποσχεθώ ότι μπορώ να λύσω κάθε απορία σας, σίγουρα θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Η εκπαίδευσή μου στη σχολή ξεναγών, η επαγγελματική μου εμπειρία, αλλά και η συνεχής ενημέρωσή μου σε διάφορους τομείς με έχει κάνει έως τώρα ικανή να ανταποκριθώ με επιτυχία σε διαφορετικά κοινά με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ανάγκες. Κι αν με ρωτήσετε κάτι που δε γνωρίζω, θα είναι ευκαιρία να πλουτίσω κι εγώ τις γνώσεις μου, έτσι δε γίνεται πάντα;

Εκτός των γενικών πληροφοριών και ενημερώσεων για τον επισκεπτόμενο τόπο, είμαι έτοιμη να βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο, όπως την οργάνωση της εκδρομής, κυρίως στις πολυήμερες, και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη υπάρξει κατά τη διάρκειά της. Σίγουρα δε θα πρέπει να διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα για το οτιδήποτε, τουναντίον ίσως να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή της επίσκεψης.